За Нас

Нашата История

Ние сме утвърден доставчик на строителни материали с богат опит и традиция в индустрията. Отворихме врати пред клиентите си преди повече от 20 години и оттогава успешно обслужваме строителни проекти в региона.

"ПАСАЖА" предлага разнообразие от строителни материали Строителни блокове и тухли Бетон, цимент и мазилки Изолационни материали Електроинсталационни продукти Водопровод и санитария Фасадни и интериорни покрития Инструменти и оборудване Покриваме град Варна и околностите с надеждна и бърза доставка на поръчаните от вас материали. Ние разполагаме с общо 3 склада, разпределени в различни части на града или региона. Това ни позволява да предоставяме бърза и ефективна доставка на материалите до нашите клиенти, като същевременно осигуряваме голямо наличие на стоки и вариация на продуктите.

Сътрудничеството ни с над 500 производители от различни държави гарантира високо качество и разнообразие на продуктите, които предлагаме.

Разбираме, че всеки клиент има уникални нужди и изисквания. Поради това предоставяме индивидуални отстъпки и условия, които отговарят на специфичните ви заявки и обеми на поръчките.

Нашите клиентски консултанти са винаги на разположение, готови да отговорят на вашите въпроси и да ви помогнат с избора на най-подходящите строителни материали за вашите проекти.

Ние сме посветени на предоставяне на най-добрите строителни решения за нашите клиенти, като придаваме значение на качеството, надеждността и професионализма. Нашата цел е да помагаме на клиентите ни да постигнат успешни строителни проекти.

Нашата Мисия

Кинти!!!

Последвайте Ни!

Shopping Cart