Разпродажба!
,

ЕPS Стиропор Булпор 13-15см (8см)

Original price was: 4.40 лв..Current price is: 4.08 лв..

Строителният материал, известен като стиропор, се използва широко за топлоизолация на фасади на както съществуващи, така и новопостроени сгради. Този материал е изработен от екструдиран полистирен (XPS) и има зърнеста структура.

Стиропорът има отлични топлоизолационни свойства, които му позволяват да задържа топлината в сградата и да я предпазва от загуби на енергия. Той също така осигурява добра защита от проникване на влага и предотвратява конденз и мухъл вътре в помещенията.

Стандартните размери на стиропорните плочи са 50 х 100 см, а дебелината може да бъде 1 см и по-голяма, в зависимост от конкретните изисквания за изолацията.

Използването на стиропор за топлоизолация на фасадите осигурява ефективна защита от загуби на топлина и повишава енергоефективността на сградата. Това помага да се намали разходът за отопление и охлаждане, както и да се създаде по-комфортна среда вътре в помещенията.

За допълнителна информация относно изолационните свойства и преимуществата на стиропора, препоръчваме да се консултирате с професионалисти в областта на строителството или с вашият доставчик на материали за строителство.

Shopping Cart